Contact Despre noi Galerie Home
 
SC COM ZOLD FENYO SRL
 
MIERCUREA CIUC
 

Societatea comerciala COM ZOLD FENYO SRL a fost infiintata in anul 1992 si are ca obiect principal de activitate : productia si comercializarea mobilei.

Fabricam, in principal, mobilier tapitat cu materiale textile, piele naturala si ecologica.

In anul 2007, in scopul cresterii productiei de mobila si al unei mai bune organizari a procesului tehnologic, am achizitionat o parte din imobilul fostei fabrici de mobila “ Mobihar” din Miercurea-Ciuc.

In prezent dispunem de spatii de productie si comerciale cu o suprafata utila de 6000 mp, desfasurate pe 3 nivele deservite de doua lifturi industriale.

Fabricarea mobilerului se desfasoara in spatii de productie amenajate si echipate corespunzator, cu utilaje specifice fabricarii mobilierului tapitat.

Productia unui mobilier de buna calitate este favorizata de organizarea judicioasa a procesului de productie si dotarea cu tehnologie adecvata, care permit utilizarea superioara a materiei prime si a fortei de munca.

Compania noastra are, in prezent, un numar de 100 angajati calificati si lucram in proportie de 85% pentru piata externa.

Fabricam o gama diversificata de mobilier tapitat: coltare, canapele, fotolii, holuri, scaune s.a.

Produsele sunt innoite si modificate in permanenta, conform cerintelor partenerilor nostri, urmand trendul cererii pe piata de mobila.

 

Persoana de contact: Simo Zoltan – administrator
Tel.: +40 741 278 090
E-mail: office@mobilasimo.ro

 

 
 
Producător de mobilă tapițată Com Zöld-Fenyő srl Confidentialitate Politica cookie

Adresa

Com Zold-Fenyo SRL
Miercurea-Ciuc, Str. Harghita 97
Jud. Harghita, Romania

Contact

office@mobilasimo.ro
contact@mobilasimo.ro
Tel: +40 757 102 640 
Tel: +40 741 278 090

copyright 2016  Com Zold-Fenyo
created by BTZ